Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ
Важно е да се запознаете с нашите обши условия преди да се регистрирате в Nanotery.eu. С използване на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с нашите общи условия.
1. Общи Условия: благодаря ви за използване на нашия уебсайт Nanotery.eu, който е собственост и управляван от НАНО ТЕРИ ООД, България. Нашите „Общи условия“ може да бъдат променяни от време на време без предупреждение към вас. Ние ще актуализираме всяка промяна възможно най-скоро на нашия сайт, така че е важно да ги проверява редовно. Тези „Условия“ се отнасят за всеки посетител на сайта ни, независимо дали те са се регистрирали при нас или не.
2. Описание на услугите: вие може да се възползват от нашия сайт, чрез намиране на полезна информация, продукти и услуги. Ние си запазваме правото да прекратим предоставянето на определени услуги и продукти без предварително уведомление.
3. Регистрация: някои услуги са достъпни само за регистрирани потребители. С регистрацията си в нашия сайт, вие потвърждавате, че сте пълнолетни. Вие се съгласявате да предоставите актуална, вярна, точна и пълна информация. Вие носите отговорност за актуализирането на вашите данни. Вие се съгласявате да пазите своята потребителска информация на сигурно място.
4. Правила за ползване: Вие нямате право да използвате нашия сайт или някоя от нашите услуги по каквато и да е причина или цел, която е незаконна, вредно, нежелателена и/или клеветническа. Нямате право да използвате нашия сайт или услуги за всичко, което би навредило на нашия бизнес или останалите потребители. Нямате право да правите нищо, което нарушава достъпа до нашия сайт или услуги.
5. Интелектуална собственост и лицензи: Всички текстове, софтуер, музика, фотографии, графики, видео, оформления на страници, дизайн и други материали, съдържащи се на нашия сайт са защитени с авторски права и търговски марки. Вие нямате право да копирате, съхранявате, променяте, публикувате, наемате, лицензирате, продавате или да разпространявате тези права за интелектуална собственост, освен ако изрично не сме ви упълномощили за това.
6. Реклама и промоции: ние може да използваме нашия уебсайт или нашите услуги, за да ви изпращаме реклами на нашите продукти и/или услиги.
7. Външни линкове: ние може да предоставим линкове към трети страни, уебсайтове или ресурси. Предлаганите линкове са с цел за ваше удобство. Ние не сме отговорни за съдържанието, достъпността или каквато и да е вреда, които може да съдържат тези линкове или да настъпят вследствие ползването им.