Доставка и плащане

Доставката се извършва от Еконт. Когато клиента прави поръчка има възможност  да изберете до кой офис на куриерската фирма да бъде доставена вашата поръчка или дали да е доставена до ваш адрес.

Цената на доставката се калкулира автоматично в зависимост броя/теглото на продуктите които поръчвате и дали доставката да е до офис на куриера или до вашия адрес.

Плащането може да направите чрез:
– Наложен платеж в брой на куриера при доставката, валидна само в Български лева. Ако направите поръчката в друга валута то наложения платеж ще бъде сметнат в български лева според цените на продуктите в български лева;

– Банков път като парите се превеждат предварително преди поръчката ви да бъде изпратена;

– Кредитна/дебитна карта чрез PayPal (не е валиден при плащане в български лева) плащането се извършва преди да бъде изпратена вашата поръчка.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
Доставка и плащане извън България

Ние предлагаме експресна доставка в цял свят в рамките на 2-10 работни дни. Вашата поръчка ще бъде изпратена от избран от нас куриер като това зависи от дестинацията, тегло и обема на поръчката директно на вашия адрес. Цената на доставката се калкулира автоматично във вашата кошница.

Плащане на поръчки извън България:

– Дебитна/кредитна карта чрез PayPal (не валиден за плащане в Български лева) заплащате вашата поръчка преди да бъде изпратена;

– Банков превод като плащането се извършва преди вашата поръчка да бъде изпратена. Разходите за банков превод се поемат от клиента.